Targ de Turism

Camera de Comert a regiunii Trapani-Sicilia va fi prezenta in perioada 25-28 martie la Romexpo. Bucuresti 25-28 martie.
Camera de Comert a regiunii Trapani-Sicilia va fi prezenta in perioada 25-28 martie la cea de a 23 a editie a Targului de Turism  al Romaniei ce se desfasoara in cadrul Romexpo ,la pavilionul central, standul expozitional B17. Camera de Comert a regiunii Trapani-Sicilia va fi prezenta in perioada 25-28 martie la cea de a 23 a editie a Targului de Turism  al Romaniei ce se desfasoara in cadrul Romexpo ,la pavilionul central, standul expozitional B17.Camera de Comert a regiunii Trapani reprezinta interesele generale ale firmelor care fac parte din ea. Are scopul de a coordona si de a ajuta la promovarea teritoriului si a productiilor locale, prin intermediul participarilor la targuri nationale si internationale, furnizand informatii.
La standul expozitional vor fi prezenti o serie reprezentanti: furnizori de servicii turistice, tour operatori, producatori de ulei de masline si vinuri specifice regiunii Trapani.

Cu aceasta ocazia in data de 25 martie incepand cu orele 19.00 va avea loc si o degustare de vinuri  in cadrul Salonului de vinuri Arte & Vino situat in incinta complexului Carol Park Residence.
Parteneri media
  • Zile si Nopti
  •  Vinul.ro
  • Sette Giorni
  • Gastromedia
  • Ziare.ro
  • Anat Media
  • Tour.ist
  • Romanian Wine Art
Salonul Arte & Vino reuneste crama, vinoteca si sala de prezentare si degustare, potrivit unui nou concept profesional, pentru a putea armoniza interesele producatorilor, prezentatorilor si consumatorilor.
In cadrul evenimentului se vor degusta o serie de vinuri rosii si albe din regiunea Trapani. Vinurile vor fi prezentate de gazda salonului de vinuri, Dl. Marian Timofti sommelier cu o vasta experienta internationala cat si de producatorul din Italia.

Evenimentul de degustare este organizat de Hello Events si Camera de Comert  a regiunii Trapani.

Pentru detalii suplimentare puteti accesa siteul www.helloevents.ro sau office@helloevents.ro (0723 386757; 0722 419552)

Locatie: Romexpo

Descarca: Comunicat de presa


Macheta Eveniment


Luiza Stanescu
Event Manager
Hello Events
+40 728 841.793
office@helloevents.ro